De Bourgonderie ontdek je met al je zintuigen!

Hoe wordt een kalfje geboren? Wat eten koeien? Hoeveel slapen ze per dag? Wat wordt er gemaakt met melk? Verschillende vragen die beantwoord zijn na een bezoek aan ons bedrijf. Tijdens een schoolreisje spelen in het hooi of een rondje op de tractor. Met een vrijgezellenfeest een koe leren melken of zelfs vergaderen tussen de koeien!

Van educatieve rondleidingen tot workshops en vergaderonderbrekingen: een bezoek aan De Bourgonderie kan op verschillende manieren. Wij passen uw bezoek aan aan uw wensen en aan uw gezelschap. Wilt u graag een vergadering houden bij ons en ondertussen ontdekken hoe het leven op de boerderij er aan toe gaat? Tijdens een pauze neemt Peter jullie mee in het verhaal. Maar ook voor kinderen is de boerderij een hele beleving. Hoe wordt melk 'gemaakt' en hoe leven koeien nou eigenlijk? Natuurlijk kan een rit in de Fendt niet ontbreken!

Onze locatie is ook geschikt voor grotere evenementen zoals een bruiloft, communie of jubileum.

Heeft u vragen over een bezoek aan de Bourgonderie en hoe u het boerenleven kan ontdekken, of heeft u hulp nodig bij het organiseren van een evenement op onze locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken!