23 september 2018 - Bezoek VV De Bokkerieërs

Vastelaoves vereiniging De Bokkerieërs uit Geulle kwamen met hun gezinnen op bezoek op de boerderij. Een aantal waren er al eens eerder geweest, maar ook voor hen waren er weer nieuwe dingen te ontdekken. Nadat ze door een enorme plensbui te voet tot bij ons gekomen waren, konden ze opwarmen met koffie, thee en een lekker stuk Limburgse vlaai. Vervolgens gingen ze samen met boer Peter op pad over het bedrijf. Een geslaagde middag! Bokkerieërs Alaaf!

13 juni 2018 - Kinderfeestje

Jarige job Sid en zijn vriendjes kwamen op bezoek op de boerderij. Nadat Boer Peter ze een korte uitleg gegeven had mochten ze tussen de kalfjes, de stier aaien, de melk proeven en daarna een ritje op de tractor! Sid bestuurde die helemaal zelf, een echte boer. Nadat iedereen genoten had van een lekker stukje cake gingen ze met een Boerendiploma naar huis.

3 mei 2018 - Keizersnede

De meeste koeien bevallen op een natuurlijke manier. Bij sommige koeien ligt, net als bij mensen de baby, het kalfje verkeerd. Onlangs vond er een keizersnede plaats op de boerderij. Bij koeien gebeurd dit staand zoals je ziet. Het kalfje en de koe maken het goed!

7 april 2018 - DE WEI OP!

Op 7 april gingen onze koeien voor de eerste keer dit seizoen naar buiten. Ruim 300 mensen waren getuige van dit unieke moment! Ben jij er volgend jaar ook bij?